μπακαλιαρος με χορτα

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μπακαλιάρο
1 ματσάκι σέσκουλα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μυρώνια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι καυκαλίθρα ψιλοκομμένη
1 ματσάκι σπανάκι ψιλοκομμένο
2-3 ντομάτες μεγάλες καθαρισμένες και ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι λάδι
λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τον μπακαλίαρο από την προηγούμενη ημέρα στο νερό αφού τον έχουμε κόψει κομματάκια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να αλλάξουμε 8 με 10 φορές περίπου το νερό για να ξαρμυρίσει καλά και να γίνει γλυκός.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι αλευρώνουμε τον μπακαλιάρο και τον τηγανίζουμε κανονικά, τον τοποθετούμε σε μία πιατέλα. Παίρνουμε μία κατσαρόλα και βάζουμε στον πάτο λάδι και ξεκινάμε να σοτάρουμε τα λαχανικά, πρώτα ξεκινάμε με το κρεμμύδι και σταδιακά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα. Στο τέλος βάζουμε και την ντομάτα. Το αφήνουμε να βράσει περίπου 30΄και μετά βάζουμε τον μπακαλιάρο μέσα στην κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλη 30΄ μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.
(όποιο από τα λαχανικά δεν σας αρέσει μπορείτε να το εξαιρέσετε, αρκεί να μην ξεπερνά τα δύο είδη και χαλάσει την ισορροπία της γεύσης )

*Είναι ένα αξιόλογο φαγητό σε ποιότητα και γεύση. Προσφέρει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Ελπίζω να το απολαύσετε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!